franzoni © 2015

 

PROCESS

Franzoni & Co. kan hjälpa er med varje aspekt av ert byggprojekt från ide till färdigställande. Vi börjar med att hjälpa er i skapandet av en realistisk och kreativ vision. Under hela processen kommer vi att presentera innovativa och genomförbara alternativ till er och lägga till ett kreativt element som kan ta era projekt till nya höjder!

 

 

Oavsett storleken eller omfattningen av ert byggprojekt kan våra erfarna medarbetare hjälpa er. Vi kommer att arbeta med er under varje viktig fas i processen för att säkerställa ett lyckat resultat:

 

Upptäckt

Vi kommer att arbeta väldigt nära i samarbete med intressenter och beslutsfattare i ert byggprojekt. Vi kommer att definiera de aktuella problemen, tydliggöra era önskade förväntningar och ge en generell tidplan för färdigställandet. Denna process gör att vi kan formulera den mest effektiva strategin för att säkerställa framgång.

 

Krav

Vi kommer att definiera alla nödvändiga krav för ert byggprojekt och presentera dem för ledningsgruppen för det slutliga godkännandet.

 

Planering

Under denna fas kommer vi att definiera alla tekniska och konstruktionsmässiga krav samt förbereda en slutlig lösning för godkännande av ledningsgruppen.

 

Bygge

Denna fas består av många sammanhängande faktorer så som tillhandahållandet av ett pålitligt byggteam och en värdefull expertis från projektledningen för hela byggprocessen. Vi är också ansvariga för att övervaka hela projektet och hantera de viktiga detaljer som kostnadsberäkning, budgetering och inköp.

 

Kvalitetssäkring

Vi håller de högsta standarderna i kvalitetssäkringen genom att bidra med de mest erfarna och kunniga projektledare. Dessa talangfulla individer kommer att övervaka hela projektet och säkerställa att den högsta kvalitén bibehålls igenom hela processen. Franzoni & Co. kommer att se till att varje steg i projektet är utfört rätt.

 

Leveransen

Vi kommer också att ge ert projektteam alla nödvändiga verktyg, tekniker och utbildning så fort projektet är slutfört. Vi kommer att säkerställa en smidig överlämning så att er anläggning fortsätter att fungera effektivt.