franzoni © 2015

 

Tjänster inom byggledningen

Tjänster före starten av bygget

Franzoni & Co. expanderar

Enligt önskemål från våra kunder samt marknaden har Franzoni & Co. utökat omfattningen av förslag med följande tjänster:

Våra kunder kommer att få lönsamma erbjudanden för att beställa varor från populära italienska leverantörer till ett specialpris!

Franzoni & Co. ger er ett komplett erbjudande av projektets förstudie och beräkningen av energieffektivt bygge inklusive planering, samråd, energiberäkning, ljudisolerande system, osv. Dessutom erbjuder vi byggövervakning och ledning, byggkontroll och godkännande.

De erfarna proffsen på Franzoni & Co förstår alla aspekter av byggprocesen. Vår ledningsgrupp har mångårig erfarenhet av värdefull kunskap och erfarenhet inom byggledningen. Vi har även utvecklat innovationer i branchen.

 

Vi har tillämpat en unik metod för konstruktion vilket har lett till lyckade byggprojekt för en ökad lista av nöjda kunder. Förutom vår kunskap och erfarenhet inom byggledningen använder vi endast de senaste verktygen och färdigheterna.

 

Byggledningsprocessen innebär mycket mer än ni kan förvänta er. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster som fortsätter under hela byggprocessen. Vi kan försäkra er att ert projekt löper så smidigt och effektivt som möjligt och är i tid samt inom budgeten. Våra erfarna medarbetare kommer att hjälpa er att minimera risker för olyckshändelser direkt på byggplatsen.

 

Ni kommer att få några bud från vår breda databas med kvalificerade och pålitliga underleverantörerna. Med varje bud kommer ni också att få:

Ni kan spara er tid, pengar och frustration genom att anställa våra professionella konsulter för att diskutera just era byggnadsprojekt. Frazoni & Co har stor erfarenhet av komplexa byggprojekt och vi har den kunskapen och expertisen för att förse er med innovativa lösningar för just er byggmiljö.

 

Kontakta oss gärna för att diskutera hur våra erfarna medarbetare kan hjälpa er med ert nästa byggprojekt.

 

Vi lovar att behålla en öppen kommunikation med alla våra kunder för att säkerställa goda resultat för deras byggprojekt!

Konsulttjänster

 

  Designmöbler www.ram-international.it

 

  Ljusprojektion och Design www.idealight.it

 

  Lösningar och Strategier för energieffektiva byggnader – Hög Komfort – Minimal Energiförbrukning – Låga värmekostnader – Förebyggande av föroreningar www.solarraum.it

Individuell planering enligt våra kundersbehov

Begränsade byggperioder utan negativa överraskningar

Värdeökning – mervärde – lönsamhet! Klimahus eller Passivhus – hur än man kallar det – handlar det alltid om en energieffektiv byggnad som är det centrala temat i lönsamma projekt!

 

 

Vi kan hjälpa er att definiera och uppnå era bygg mål. Vi förstår vikten av etableringen av en gedigen arbetsrelation och fungerande samarbete mellan kunden och entreprenören. Detta kommer inte bara att garantera att projektet löper smidigt utan det kan också påverka projektets resultat på ett positivt sätt innan själva byggandet är påbörjat.  

 

Detta är anledningen till varför Franzoni & Co. erbjuder omfattande byggtjänster i ett paket som en förstudie. Vårt professionella team kan hjälpa er med följande: